onsdag den 7. oktober 2015

Her er produkterne de fleste vælger!
Hvis denne email i din browser

ALT OM DEN POPULÆRE C9 TRIN FOR TRIN!

 
Et vigtigt indlæg med alt hvad du skal vide inden du evt. køber din egen C9 HER!


C9-dages programmet vil give dig det bedst mulige udgangspunkt for at opnå et nyt, slankere og sundere jeg! Se bare mig på kun 9 dage!
Det er effektivt, naturligt, nemt at følge og det giver dig de værktøjer, du har brug for, for at starte din forandring med det samme!


C9 pakken indeholder: 


2 x Forever Gel Original
1 x Forever Ultra®
1 x Forever Fiber™
1 x Forever Therm™ 
1 håndbog med vejledning, hvor du kan læse alt om de 9 dage – både hvordan du skal spise samt træne, for at opnå de bedste resultater

Når du køber CHANGE 9 HER, får du adgang til min lukkede Facebook-gruppe, hvor du kan udveksle erfaringer med mig og andre C9/Forever Living produkt-brugere!


Hvad du skal og må spise under C9:


Dag 1-2
..ud over ting fra den frie liste, som du finder længere nede på siden her!


 Morgenmåltid:
30 ml Forever Gel Original
1 tablet Forever Therm™
30 minutters lavintensiv træning (OBS! Kan udføres når som helst på dagen!)
Mellemmåltid:
1 portionspakning Forever Fiber™
Middagsmåltid:
30 ml Forever Gel Original
1 tablet Forever Therm™
1 mål Forever Ultra® (proteinshake) + 3 dl vand eller mælk
Aftensmåltid:
30 ml Forever Gel Original
Aften:
30 ml Forever Gel Original


Dag 3-8
..ud over ting fra den frie liste, som du finder længere nede på siden her!


Morgenmåltid:
120 ml Forever Gel Original
1 tablet Forever Therm™
1 mål Forever Ultra® (proteinshake) + 3 dl vand eller mælk
Mindst 30 minutters lavintensiv træning (OBS! Kan udføres når som helst på dagen!)
Mellemmåltid:
1 portionspakning Forever Fiber™
Middagsmåltid:
1 tablet Forever Therm™
1 mål Forever Ultra® (proteinshake) + 3 dl vand eller mælk
 Aftensmåltid:
Sundt måltid – ca. 600 kcal
 Aften:
Mindst 2,5 dl vand
 


DAG 9 – SIDSTE DAG:
120 ml Forever Gel Original
1 tablet Forever Therm™
Evt. 1 mål Forever Ultra® (proteinshake) + 3 dl vand eller mælk
Mindst 30 minutters lavintensiv træning (OBS! Kan udføres når som helst på dagen!)
Mellemmåltid:
1 portionspakning Forever Fiber™
Middagsmåltid:
1 tablet Forever Therm™
Sundt måltid – ca. 300 kcal
Aftensmåltid:
Sundt måltid – ca. 600 kcal
Aften:
Mindst 2,5 dl vand


FRI-LISTEN
..som kan benyttes (moderat) alle dage i C9:
GRØNTSAGER:
rucolasalat
asparges
julesalat
broccoli
blomkål
knoldselleri
agurk
aubergine
forårsløg/salatløg
grønkål
porrer
salat (alle sorter)
peberfrugt (alle sorter)
romainesalat
sukkerærter
sojabønner
spinat
grønne bønner
tomater (alle sorter)
radiser
gulerødder
FRUGT:
 
friske abrikoser
æbler
brombær
blåbær
solbær
ribs
boysenbær
kirsebær
stikkelsbær
skovjordbær
friske figner
røde/blå vindruer
grapefrugt
kiwi
appelsiner
klementiner
ferskner/nektariner
pærer
blommer
hindbær
jordbær

 Vil jeg føle sult?
 
Ja, du kan godt føle sult i løbet af de første to dage. Det er helt normalt. Men sultfornemmelsen er normalt forbigående.
 
Må jeg tabe mig mens jeg ammer?
 
Nej, når man er gravid eller ammer skal man have mange flere kalorier og man må ikke tabe sig.
 
 
 Hvorfor skal jeg drikke mindst 8 glas vand pr. dag?
 
Mange vigtige processer i din krop kræver vand, bl.a. for at bevare et sundt stofskifte. Det hjælper dig også med at holde dig mæt mellem måltiderne.

HUSK AT ALLE C9-PROCESSER OG VÆGTTAB ER INDIVIDUELLE!
 
GØR DET MED HENBLIK PÅ EN KICKSTART OG EN GOD INVESTERING I DIN KROP SAMT I DIT SIND! C9 ER IKKE BLOT EN QUICK-FIX-KUR, C9 ER EN KICKSTARTER!
 
..OG C9 ÈR FANTASTISK!
 

   HVAD F… ER F1!?

 

Indlæg fra en Forever FIT bruger:
Mange spørger om C9 er et quick-fix og en let løsning!? Kommer kiloene ikke bare på igen med det samme bagefter!? Der er ingen tvivl om, at der også vil ryge væske på de 9 dage, som C9 varer. Ophobet væske der kommer af usund kost, for meget salt, junk og alkohol. Hvis du hopper på grillen lige efter C9 og bestiller en halv grillkylling med transfedtsyre boblende pomfritter, som du dypper i 2 bøtter mayo.. Get the point? Så ja! Selvfølgelig tager du så på igen, men det havde du jo gjort anyways! 
Jeg kørte min 1. C9 inden en ferie til Italien netop som et quickfix, fordi jeg gerne lige ville se lidt lækker ud til ferien. Det fungerede super godt, og der røg 5,7 kg. Jeg vidste jo godt, med min sunde fornuft, at alle de pizzaer og flasker vin jeg kørte ned ville vise sig på vægten når jeg kom hjem igen. Jeg spiste ikke så lidt, let me tell you! Dog havde jeg “kun” spiste nogle af kiloene på igen, og denne gang skulle C9 så bruges til starten på noget længerevarende. Så altså; Alt efter hvordan du bruger din C9, så er det enten et quick-fix eller (kick)starten på noget mere!


Se bare disse seje kvinder, OG mænd:


Se bare disse seje kvinder, OG mænd:
claire
clean9_results_natalie
fit-gallery-2-1
fit-gallery-4-Ron


Efter min 2. runde på C9 røg der de kilo jeg havde taget på, på ferien samt lidt mere. Denne gang VIL jeg så de sidste 5 kg til værks. Vanekiloene, you know – dem som de dårlige undskyldninger fortæller dig at du ikke KAN komme af med! KAN! Det er sjovt hvordan de første 32 kg var de letteste for mig og bum, så kæmper man med de sidste 5 kg i 100 år. Mennu er jeg så begyndt på F1! ..og jeg er  på!
“Ja, men hvorfor følger du ikke bare din egen kostplan?” tænker du så!
Svaret er simpelt: Fordi det har jeg gjort de første 32 kg, og hvis man altid står på den samme flise keder man sig altså med tiden, som man siger, eller noget! ..haha! 
Og så var det bare på tide for mig, at prøve noget nyt og nogle flere af de her lækre produkter jeg har købt hjem til min klinik og mine klienter. De overrasker mig nemlig gang på gang ipositiv retning. Både produkterne og mine seje klienter altså, vel og mærke! 
Hvad er F1 så?
F1 er “midterste” del af et såkaldt tænkt FIT-program, som er et 69-dages program, hvor C9 er kickstarten til denne nye sunde(re) livsstil. Man er på ingen måde tvunget til en F1’er efter C9, man kan også få lagt en individuel kostplan af mig og fortsætte på den måde. Eller fortsætte på helt egen hånd! Valget er dit eget. Dog ville jeg nu prøve denne F1 pakke, så jeg også her ved hvad det er jeg udsætter Jer for. F1 er i den grad ikke lige så “hård” som C9, og varer i 30 dage! På F1 ser alle dage ens ud:


Morgen:
120 ml original aloe vera drik
1 shake med choko- eller vaniljesmag
1 tablet Therm


Mellemmåltid
1 portionspose Forever Fiber


Frokost
1 tablet Therm
Valgfrit måltid til ca. 300 kcal


Mellemmåltid
1 Forever high protein bar – DENNE er min favorit, men man kan også få den med kanel HER!
..eller
1 shake med choko- eller vaniljesmag


Aftensmad
Valgfrit måltid til ca. 500 kcal


Og i hæftet er der også træningsprogram med til alle 30 dage, med mulighed for at se alle øvelserne på video lige HER!


Man kan altså ikke gå galt i byen med F1, og det vil i den grad bibeholde samt føre til større vægttab efter en C9. For mig er det vigtigste ved F1 de gode kosttilskud som jeg kommer i kroppen. Man kan ikke få alt det kroppen har brug for af vitaminer og mineraler med mindre man virkelig går op i sin kost og tænker over alt man propper i munden. Slet ikke når man er i vægttab! Derfor ér det super vigtigt, at supplere op med nogle gode tilskud, så kroppen holdes i balance. Dette behøver bestemt ikke være i form af en F1 – jeg sælger en masse gode tilskud, og der findes en masse andre gode derude også! Dog findes der også meget billig crap, så forhør dig altid inden du køber!
Jeg er i øvrigt på min dag 3 på F1, og jeg har det skønt! Jeg træner dog ikke efter det program der hører med, da jeg allerede har styr på min træning. Jeg kan allerede mærke at jeg igen bliver mindre og energien til dagligdagen er tilstede. Vi renoverer stadig hus, eller nok nærmere sætter i stand og indretter..og flytter..og passer barn, og hund, og alle de ting der ellers måtte være, og det kræver altså overskud, hvilket jeg rent faktisk har til trods for en lettere stresset tid lige pt! Jeg er positiv.. Nu vinker jeg farvel til de 5 sidste kg, også selvom jeg skal til 2 kæmpe fester i weekenden, og..og..og..undskyldningerne, you know! Alt med måde! Igot this! 
Hav en rigtig skøn dag! Jeg kommer F1 i sin egen kategori her på siden under Kategori – Fit Living med Tina Storm – F1. Så kan du følge med i hele projektet, hvis du har lyst! Der skal nok komme billeder af mig også!
----- Indlæg slut -----
 
FOR YDERLIGERE SPØRGSMÅL:
KONTAKT MIG VENLIGST HER!

 

Forever F.I.T. C9 Chocolate eller Vanilla

Forever F.I.T. C9 Chocolate
Læg fundamentet til at få det bedre og til at se bedre ud. CHANGE 9 er programmet som på ni dage kan hjælpe dig med at kickstarte din rejse mod et slankere, sundere jeg. Det er effektivt, nemt at følge og det giver dig de værktøjer, du har brug for, for at starte din forandring i dag!  Køb her
 


F1 Chocolate eller Vanilla
Forever F.I.T. F1 Chocolate
Få ny inspiration og tag det næste skridt mod at få det bedre og se bedre ud. Forever F.I.T. 1 lærer dig nye måder at se på kost og træning på. Det giver dig også den kundskab, du har brug for, for at få inspiration og forandre din krop til det bedre! Du KAN gå ned i vægt, du KAN få det bedre og se bedre ud, end du nogensinde har gjort. Du KAN skabe en permanent forandring. Forever F.I.T.1 viser dig hvordan. Køb herForever F.I.T. F2 Chocolate eller Vanilla

Forever F.I.T. F2 Chocolate
Byg muskler, form og forandr. Forever F.I.T. 2 tager dig til det næste niveau, ved at hjælpe dig med at forme og forandre din krop – og at forbrænde kalorier. Muskelmasse er vigtigt i forbindelse med vægtkontrol, Forever F.I.T. 2 hjælper dig at opbygge den og med at beholde den. Form, forandr og forvandl med Forever F.I.T. 2. Køb her


 

Ekstra løn?
Du kan vælge at gøre som de fleste der dagligt bruger en cocktail af produkterne, nemlig at blive Retailer hos Forever Living og få produkterne til indkøbspriser.
Send en mail til os og kom i gang nu!

De bedste hilsener
Aloevera Portal Danmark
Email: kontakt@aloeveraportal.dk


(Vær rar r at "synes godt" om vores side)

Andre sider du meget gerne må "Synes godt om"
ARGI+ For dig der er Aktiv i hverdagen
Omega3 Kender du din Omega 6/3 balance?
Allergi og Smerte behandling Behandlersiden for allergier og andre dårligdomme.
Gourmet Kaffe Få kaffe fra europas bedste kaffehus lige til døren.

DEL DEL DEL DEL DEL DEL
Vil du være rar at trykke på SHARE knappen og DEL nyhedbrevet, TAK.
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Webside
Webside
Copyright © 2015 Aloevera Portal Danmark, All rights reserved.
Du modtager denne mail da du på et tidspunkt har accepteret at blive oprettet hos Aloevera Portal Danmark, enten via internettet, messe, homeparty eller andet. Skulle du fortryde og ikke ønsker nyhedsbrev fra os fremover, skal du logge på portalen og fravælge nyhedsbrevet.

Our mailing address is:
Aloevera Portal Danmark
Fjeldstedvej 3
Hvidovre 2650
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp